Gratis forsendelse ved en ordreværdi fra 949 DKK
Køretøjsvalg efter KBA-nr.
DK
  Eller
  Eller valg af køretøj i henhold til kriterier:
  Professionelle bileksperter på telefonen Bestilling og rådgivning:

  Betaling

  Betal efter dine ønsker

  Vi ønsker at gøre din shopping så behagelig som mulig. Det inkluderer også maksimal bekvemmelighed ved betaling. Her kan du finde ud af alt om betalingsmulighederne hos carpardoo.

  Sådan kan du betale hos os

  Paypal
  Kreditkort

  PayPal

  Du kan betale sikkert og hurtigt hos os med din PayPal-konto. Hvis du vælger PayPal som din betalingsmulighed, vil du automatisk blive omdirigeret til PayPal-siden i slutningen af bestillingsprocessen. Der kan du logge ind med dine sædvanlige loginoplysninger og derefter bekræfte betalingen. Vi modtager normalt betalingsbekræftelse fra PayPal med det samme, så vi kan sende din ordre direkte.

  Alternativt kan du overføre det samlede beløb for din ordre til vores PayPal-konto paypal@carpardoo.de. Sørg for at oplyse dit ordrenummer. Så kan vi trygt gennemføre betaling af korrekte beløb.

  Hvis du betaler med PayPal og derefter returnerer én eller flere varer, vil værdien af varerne blive krediteret din PayPal-konto, når kontrollen er gennemført.

  Kreditkort

  Du kan betale bekvemt og sikkert hos os med kreditkort med Mastercard eller Visa. Vi sender ordrer, som du betaler med kreditkort, umiddelbart efter modtagelse af betaling.

  For at gøre din kreditkortbetaling så sikker som mulig, kræver loven 3D Secure. Ved afslutningen af ??betalingsprocessen vil din bank anmode om en kode som en del af "Verified by VISA"- eller "MasterCard SecureCode"-godkendelsesprocessen. Hvis betalingen ikke virker, så tjek venligst 3D Secure-indstillingerne i din netbank.

  Refusion ved returnering

  Efter modtagelse af returneringen og efterfølgende behandling vil vi normalt kreditere dig købesummen inden for 14 dage. Det samme gælder genforsendelse ved ombytning af dele.

  I særlige tilfælde kan processen blive forlænget på grund af leverings- eller banktider. Du bedes have forståelse for det, og undlad at foretage tilbageførsler på dit eget kreditkort eller PayPal. Dette vil forlænge behandlingstiden, og der kan påløbe yderligere omkostninger.

  Har du stadig spørgsmål?

  Hvis du ikke fandt den rigtige information her, så kontakt os venligst. Vores supportteam vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

  Skriv til os

  Kontakt os på e-mail. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Skriv e-mail