BETALING

Hos Carpardoo tilbyder vi alle gængse betalingsmuligheder, du finder dem alle herunder.

Har du spørgsmål til en betaling? Kontakt os på info@carpardoo.dk

 

PayPal

Denne betalingsmetode kræver en konto hos PayPal.

Vælger du denne betalingsmetode under bestillingen, videresendes du til PayPal. Vi modtager som regel kvitteringen for betalingen fra PayPal med det samme, hvorefter din bestilling straks kan sendes af sted.

 

Kreditkort (VISA/Dankort, VISA, MasterCard)

Angiv venligst dine kreditkortoplysninger under bestillingen.

Anvendes denne betalingsmetode, afsender vi omgående bestillingen.

 

Aftaleindgåelse, aftalesprog og lagring af aftaleteksten

Bemærk at Carpardoo er et varemærket ejet af Kfzteile24 GmbH, vi er en af Tysklands største og førende forhandlere af reservedele.

Præsentationen af varerne i vores onlineshop er ikke noget bindende tilbud til kunden, men er alene en onlinesalgsbrochure.

Efter modtagelsen af bestillingen sender Carpardoo (kfzteile24 GmbH) kunden en e-mail, der bekræfter modtagelse af bestillingen og angiver de nærmere specifikationer i bestillingen (bestillings- og aftalebekræftelse). Med denne e-mail-bekræftelse træder købsaftalen i kraft.

 

Læs mere under vores salgs-og-leveringsbetingelser.

 

 

 

Vi benytter cookies, for at vores websteder kan fungere pålideligt og sikkert samt vise dig relevant indhold. Med henblik på at det skal fungere, indsamler vi data om vores brugere, og hvordan de bruger vores tilbud og på hvilke enheder.

Når du trykker på "OK", er du indforstået med dette – og giver os tilladelse til at videregive disse data til tredjepart, for eksempel til vores marketingpartner. Dette omfatter om nødvendigt behandling af dine data i USA. Du har til enhver tid mulighed for at tilpasse dine indstillinger individuelt. Du finder flere oplysninger om brugen af cookies i vores databeskyttelsespolitik.