Gratis forsendelse ved en ordreværdi fra 949 DKK
Køretøjsvalg efter KBA-nr.
DK
  Eller
  Eller valg af køretøj i henhold til kriterier:
  Professionelle bileksperter på telefonen Bestilling og rådgivning:

  OM CARPARDOO

  Bag carpardoo.dk står hele teamet fra kfzteile24 GmbH !

  Hos carpardoo bestræber vi os på at være pålidelige leverandører af førsteklasses reservedele til vores kunder. Du finder således reservedele og værktøj til personbiler fra velrenommerede producenter med ry for at levere kvalitet og lang levetid. 

  Vi er Tysklands største online reservedele-shop!

  Vi er Tysklands største online-shop inden for reservedele og tager reservedele meget seriøst! Hver dag sender vi op imod 10.000 pakker, og over 600 medarbejdere sørger for at du altid får den rigtige reservedel til tiden.

  Hurtig levering

  Leveringen finder som regel sted 3-5 dage efter købet, da bilreparationer ofte er noget, der skal gå hurtigt. Dette er muligt i kraft af vores store logistikcenter med millioner af dele på lager, hvor vi bestræber os på at pakke og afsende størstedelen af vores bestillinger inden for 24 timer efter ordremodtagelsen. 

  På denne måde sendes op til 10.000 pakker fra vores lager hver dag.

  Trygt og nemt – 100 dages returret

  Onlinekøb af reservedele forudsætter tillid, som ikke blot starter ved hurtig levering, men også finder sin berettigelse via en fremragende service og gnidningsløse returforsendelser. 

  Skulle du modtage en vare, der ikke passer, kan den med andre ord nemt sendes tilbage. Hos Carpardoo har du endda 100 dages til at returnere varen og vi giver tilmed en gratis returlabel.

  Vi tager tilmed regelmæssigt stikprøver af kvaliteten fra vores leverandører. Dermed køber du – fra udstødning til tændrør – kun de bedste reservedele til din bil i vores netbutik.

  Hvorfor Carpardoo.dk?

  • Over 2,5 million reservedele til lave priser
  • 3-5 dages levering
  • 100 dages returret
  • Gratis returlabel 
  • Kundeservice fra professionelle bilfolk

  Kundeservice

  Mail: info@carpardoo.dk