Gratis forsendelse ved en ordreværdi fra 949 DKK
Køretøjsvalg efter KBA-nr.
DK
  Eller
  Eller valg af køretøj i henhold til kriterier:
  Professionelle bileksperter på telefonen Bestilling og rådgivning:

  Forsendelsesoplysninger

  Standardforsendelser

  For standardforsendelseropkræver vi 6,90 € pr. bestilling. Hvis du bestiller for 120 € eller derover, er forsendelsen inden for Danmark gratis.

  Du kan finde leveringstiden direkte på produktets emballage. Hvis du afgiver en bestilling med forskellige leveringstider, kan du seantallet af pakker og den forventede leveringstid i bestillingsafviklingen.

  Track og trace

  Når ordren er afsendt, vil du modtage en bekræftelse med et DPD tracking-link til din pakke. Så snart at pakken er overleveret til Postnord, vil du også kunne bruge Postnord's tracking til at finde din pakke. Brug her dit pakkenummer fra DPD.

  Øget leveringstid

  Der er øget leveringstid i forbindelse med helligdage og højtider. Da vi har lager i Tyskland, bliver leveringen både påvirket af danske og tyske højtider.

  Tillæg for voluminøse varer, der ikke egner sig til levering pr. pakke

  For store og voluminøse varer opkræver vi et tillæg for voluminøse varer. Disse tillæg bliver også pålagt, selvom bestillingsværdien overstiger 120,00 €. Det er desværre ikke muligt at sende voluminøse genstande til pakkestationer.

  Produktgruppe pr. stk.
  Skærm 155,30 kr.
  Sod-/partikelfilter
  Sod-/partikelfilter
  Anhængerkobling 312,10 kr.
  Tagbærer
  Kofanger
  Kardanaksel, drivaksel 469,08 kr.
  Motorhjelmen
  Tagbokse 625,90 kr.

  Levergebied

  De levering van carpardoo.nl vindt alleen plaats binnen Nederland. Voor bestellingen naar andere Europese landen ziede links onderaan de pagina.