PANTVARER

Pantvarer er genstande, der bliver repareret. Disse er pålagt et depositum, som du betaler ekstra for ved købet. Hvis produktet derfor har en pant på sig, vil det være angivet under produktet.

Produkternes dimensioner og vægtangivelser i opslagskataloget er kun cirkaværdier. De er iht. aftaleindholdet kun bindende, hvis dette udtrykkeligt bekræftes af Carpardoo skriftligt.


Følgende varegrupper anses for at være pantvarer:

  • Startere
  • Drivaksler
  • Bremsekaliber
  • Indsprøjtningsdyser
  • Indsprøjtningspumper
  • Hydraulikpumper
  • Styrehuse
  • Generator
  • Turbolader

Returnering af gamle dele

Med henblik på en nem og ubesværet returnering med effektiv sagsbehandling skal du anvende nedenstående formular og vedlægge den returvaren.

Download Returformular (PDF)

Returner venligst hele den defekte gamle del i ombytningsvarens karton med en komplet udfyldt returformular og frankeret til os på nedenstående adresse.

Når vi har modtaget den gamle del, overfører vi det pågældende depositum til din bankkonto.


Returadresse

Returneringer accepteres kun på nedenstående adresse.

Der modtages ikke ufrankerede pakker, da herkomsten og indholdet af sådanne pakker er ubekendt for os på modtagelsestidspunktet.

kfzteile24 GmbH
Retouren / BT03
Gewerbestraße 12
14554 Seddiner See

Carpardoo er et varemærke tilhørende kfzteile24 GmbH.

Du kan finde yderligere oplysninger om returneringer under RETURNERING OG GARANTI

Vejledning om bortskaffelse af spildolie og bremsevæske

Vi skal gøre vores kunder opmærksomme på, at der i forbindelse med spildolie, oliefiltre og ved olieskift er tale om farligt gods med regelmæssigt olieaffald, som skal bortskaffes på en miljørigtig måde.

Vi benytter cookies, for at vores websteder kan fungere pålideligt og sikkert samt vise dig relevant indhold. Med henblik på at det skal fungere, indsamler vi data om vores brugere, og hvordan de bruger vores tilbud og på hvilke enheder.

Når du trykker på "OK", er du indforstået med dette – og giver os tilladelse til at videregive disse data til tredjepart, for eksempel til vores marketingpartner. Dette omfatter om nødvendigt behandling af dine data i USA. Du har til enhver tid mulighed for at tilpasse dine indstillinger individuelt. Du finder flere oplysninger om brugen af cookies i vores databeskyttelsespolitik.