Gratis forsendelse ved en ordreværdi fra 949 DKK
Køretøjsvalg efter KBA-nr.
DK
  Eller
  Eller valg af køretøj i henhold til kriterier:
  Professionelle bileksperter på telefonen Bestilling og rådgivning:


  CARPARDOO PRISBASKER

  Reservedele til den bedste pris!

  Hvis du gennemser vores side for reservedele, har du nok bemærket logoet "PRISBASKER" i flere kategorier. Sådan karakteriserer vi produkterne med det bedste kvalitet/pris forhold, og som vi kan tilbyde, takket være vores stærke indkøbsafdeling.


  Hvorfor PRISBASKER?

  Vi ved, at vores kunder ofte går i to retninger, når der vælges reservedele. Visse kunder vælger trofast deres favoritmærke af bremser, som f.eks. ATE eller Brembo, mens andre blot ønsker den laveste pris og gerne vælger imellem et bredt udvalg af mere eller mindre kendte mærker.

  Derfor har vi besluttet, ikke at vise de mindre kendte mærker. Enhver, der vælger Bosch til elektronik eller Monroe støddæmpere, forventer materiale af ekstraordinær kvalitet og leder specifikt efter dette mærke. De store mærker garanterer holdbarhed og topkvalitet, men den høje pris er ikke altid økonomisk begrundet. Nogle gange søger du efter et overkommeligt alternativ uden at gå på kompromis med kvalitet med en billigere løsning.

  For ikke at forvirre vores kunder med snesevis af mærker, hvor prisen kun adskiller sig minimalt, har vi derfor kombineret disse produkter under navnet PRISBASKER. Det betyder, at du får det rigtige produkt til en super pris, men fra en række forskellige mærker. Vi garanterer samtidig, at produktet passer og opfylder vores høje kvalitetsstandarder.


  Stærke indkøbsaftaler = Go’ Pris!

  Bemærk at Carpardoo PRISBASKER ikke nødvendigvis kommer fra en mindre kendt fabrikant. Vi sender hver dag op imod 10.000 pakker fra vores lager, og forhandler hele tiden priser og aftaler med leverandører og bilproducenter. 

  Får vi særlige betingelser for visse mærkevarer gennem større aftaler og volume-rabatter, så placerer vi også disse under vores PRISBASKER kategori. Denne proces styres automatisk og vores indkøbsrabat bliver givet direkte videre til vores kunder.

  Det betyder, at du også kan finde mærker som Valeo, Bosch eller TRW under et PRISBASKER mærke.


  Er en PRISBASKER af lav kvalitet?

  Selvfølgelig ikke!

  Vores PRISBASKER produkter opfylder alle vores strenge kvalitetskrav, og alt bliver testet og valideret, før det tilføjes til vores sortiment. Når de er tilføjet til sortimentet, kontrolleres alle dele desuden regelmæssigt af vores kvalitetsafdeling.

  Således kan du være sikker på, at du, selv med mindre kendte producenters produkter, ikke risikerer ubehagelige overraskelser. Endelig siger det sig selv, at vores garantibestemmelser naturligvis også gælder for Carpardoo PRISBASKER produkter.

  Læs mere om vores garanti her.


  Hvem er PRISBASKER målrettet?

  En 8 til 10 år gammel Renault Clio eller VW Golf har ikke nødvendigvis brug for en trendy Walker udstødning eller Bosch vinduesvisker med den nyeste teknologi, men skal i stedet bruge reservedele til at køre videre indtil den erstattes af en ny bil.

  PRISBASKER er rettet mod dem, der ikke nødvendigvis vil investere i det nyeste og mest avanceret udstyr, men i stedet vil have reservedele med et højt kvalitetsniveau til en god pris.