SPONSORERING

Carpardoo støtter talrige begivenheder, hold og klubber. Vi har her sammenfattet nogle højdepunkter fra vores sponsorater.


Årets højdepunkter fra 2018


ADAC GT Masters 2018

Carpardoo forbliver tro mod ADAC GT Masters, idet "ligaen for supersportsvogne" legemliggør den ånd, vi som markedsførende virksomhed for reserve- og sliddele er blevet så inderligt optaget af. "Fart, præcision og pålidelighed er dyder, vi lever efter," forklarer Stephan Rahmede, adm. direktør for Carpardoo. Vi klæder podiepigerne på, er ikke til at overse på langsiden og pryder alle deltagende GT3-modeller med vores logo.

www.adac-gt-masters.deGerman Dart Masters 2018

Den 25. maj 2018 var det tid. Årets største tyske dart arrangement i Veltins Arena blev organiseret som en del af PDC World Series of Darts og med kfzteile24 som officiel partner.Tidligere begivenheder


Hovedsponsor og officiel partner for DTM

Fra 2013 til 2016 var kfzteile24 sammen med ADAC, Aral, Bosch, DEKRA, Deutsche Post og Hankook, hovedsponsor og partner for DTM (Deutsche Tourenwagen Masters), som også betragtes som Formel 1 for touringbiler på Nürburgring.


Holdsponsor kfzteile24 Mücke Motorsport

Kfzteile24 har været holdsponsor for Mücke Motorsport siden 2013. Motorsportholdet fra Berlin har i mange år været aktive i forskellige løbsserier. For eksempel i DTM, Formel 3 og Formel 4. Mucke Sports berømte ungdomsakademi har produceret flere mestere, herunder Sebastian Vettel i Formel 1, Sebastien Buemi og Maximilian Götz i ADAC GT Masters.


Holdsponsor kfzteile24 - APR Motorsport

Kfzteile24 har en passion for motorsport og har været involveret i 'ADAC GT Masters' siden 2012. I samme år var holdet i stand til at fejre sejren som bedste kører og bedste hold. Som en langsigtet sponsor for MS Racing forbliver kfzteile24 trofast overfor holdet under det nye navn 'kfzteile24 - APR Motorsport' og i 2016 indgik vores Audi R8 LMS, der drives af 580 hk i løbsserien.Vi benytter cookies, for at vores websteder kan fungere pålideligt og sikkert samt vise dig relevant indhold. Med henblik på at det skal fungere, indsamler vi data om vores brugere, og hvordan de bruger vores tilbud og på hvilke enheder.

Når du trykker på "OK", er du indforstået med dette – og giver os tilladelse til at videregive disse data til tredjepart, for eksempel til vores marketingpartner. Dette omfatter om nødvendigt behandling af dine data i USA. Du har til enhver tid mulighed for at tilpasse dine indstillinger individuelt. Du finder flere oplysninger om brugen af cookies i vores databeskyttelsespolitik.