Gratis forsendelse ved en ordreværdi fra 949 DKK
Køretøjsvalg efter KBA-nr.
DK
  Eller
  Eller valg af køretøj i henhold til kriterier:
  Professionelle bileksperter på telefonen Bestilling og rådgivning:

  Derfor skal du undgå billige vinduesviskere!

  Vinduesviskere er essentielle for at gøre din kørsel mere sikker samt gøre sigtbarheden bedre i dårligt vejr. Før vi for alvor skifter til vinter og dårligt vejr, er det en god ide, at få tjekket op på, om vinduesviskerne og herunder bladene, fungerer optimalt. 

  I nedenstående kan du læse lidt information om vinduesviskere, samt tests gennemført af FDM og ADAC. 

  Hvorfor er vinduesviskere vigtige for sikkerheden?

  Vinduesviskere blev først introduceret i 1903 i USA, og har i dag stadig samme funktion. Udover at fjerne vand fra forruden, fjerner viskerne også det skidt og snavs, som forekommer under kørsel. Derudover fjerner vinduesviskerne også insekter og pollen, typisk også med hjælp af sprinklervæske, som vi specielt ser om sommeren. 

  Vinduesviskere er derfor yderst væsenlige for at sikre kørselssikkerheden og hjælper samtidigt også på at fjerne lysspejlinger i ruden. Derfor kan det godt betale sig at investere i et par vinduesviskere, som er af god kvalitet selvom de kan koste lidt ekstra. 

  Det kan godt være svært at navigere i de forskellige mærker, samt kvaliteter - en test fra FDM viser for eksempel, at der er stor forskel på holdbarheden, kvaliteten samt hvor godt viskeren fungerer i frostvejr. 

  Invester i et par vinduesviskere af høj kvalitet

  De to virksomheder FDM og ADAC, har udført en række tests af vinduesviskerne og herunder bladene. Generelt er vinduesviskere, ifølge FDM, blevet bedre med tiden. På trods af dette, blev i 2015 kun 3 ud af 8 vinduesviskere vurderet til at være bedre end “gennemsnitlig”.

  ADAC fandt ligeledes, at nogle vinduesviskere ikke formåede at viske ordentligt i frostgrader, på trods af at de var helt nye. Specielt her i Norden, er det derfor vigtigt, at investere i et par ordentlige vinduesviskere. 

  Derudover fandt man også, at vinduesviskere i lavere kvalitet, ikke har samme holdbarhed. Derfor kan det på længere sigt, rent økonomisk, godt betale sig at købe et sæt af høj kvalitet. 

  Test af vinduesviskere

  Igennem årene har ADAC og FDM udført tests, hvor især 3 mærker ligger i toppen.

  Her er det mærkerne Bosch og SWF, som har haft de bedste resultater med modellerne:

  • Bosch Aerotwin
  • Bosch TwinSpoiler
  • SWF Visioflex

  Især Bosch har vist rigtig gode resultater gennem årene og ligger i top ved både FDM og ADAC. Prisen på SWF er dog en smule lavere end Bosch, og er derfor ifølge FDM et helt godt alternativ til Bosch vinduesviskerne.

  Se den fulde FDM test her og ADAC test her.

  Køb Bosch vinduesviskere her

  Spar 10% på Bosch vinduesviskere 

  I hele november og december sparer du 10% rabat på alle produkter indenfor rudevask hos Carpardoo. Rabatten gælder også alle Bosch vinduesviskere. Brug koden herunder efter du har lagt varerne i din kurv.

  Brug koden: VISKER10V

  Se udvalg af vinduesviskere her.